banner2
Öne Çıkanlar Galatasaray Türkiye Ahmet Fidancı Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi Kültür ve Turizm Yolu

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE TOPLANTI ODASI AÇILDI



Harran Üniversitesi Öğretim üyelerinin daha iyi şartlarda bilgi alışverişinde bulunabileceği, boş zamanlarında dinlenebilmeleri için fakülte içerisinde tam donanımlı bir oda tahsis edildi.
Açılışa Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın ve bölüm öğretim üyeleri katıldı.
Toplantı odasının açılışını yapan Rektör Taşaltın; “İnşaat bölümünde yeni bir toplantı odası açtık. Öğretim üyelerimiz burada bölümün problemlerini tartışmak için toplantılar yapacaklar. Bizim buraya gelme amacımızda buradaki problemleri dinlemek, ortak laboratuvarlar açmak, ortak dersler açmak. Üniversitemizdeki birimlerimizi gezerek, toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Sarıışık ise yaptığı açıklamada; “Burada sektörel toplantılar yapmamız gerekecek. Fakülte bünyemizde belki bölüm olarak bu tür bir salonumuz olmadığı için bu eksikliğimizi gidermiş olduk. Artık öğretim elemanlarımız la hem de İnşaat Mühendisliği olarak inşaat sektöründeki iş adamlarıyla bir araya gelip Şanlıurfa’nın sorunlarını konuşup tartışabileceğimiz bir ortam oluşturduk” diye konuştu.
Yapılan oda ile ilgili Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Paki Turgut’ta şunları söyledi;
“Bazı bilimsel toplantılarımızı burada gerçekleştireceğiz. Güzel bir ortam oluşturulmuş bizde hem burada çayımızı içeceğiz hem de gelişmeleri takip edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.