banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep harran mehmet ekinci kaza Türkiye

Harran İlahiyat Fakültesine Yıllarını Vermişti


29 Aralık 2023 Cuma günü Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda M. Cüneyt GÖKÇE için bir veda programı düzenlendi. Toplantıya çok sayıda öğrenci, öğretim üyeleri ve mesai arkadaşları katıldı. Veda programını Prof. Dr. Mahmut Öztürk Sundu. Programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Celil Abuzar, Prof. Dr. Musa K. Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Ekinci, Prof. Dr. Recep Çiğdem, Doç. Dr. Ömer Sabuncu Prof. Dr. Atilla Yargıcı, Doç. Dr. Ahmet Gündüz,  Doç. Dr. Veysel Kasar, Dekan Yardımcısı Ve Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Kartal, Dr. Öğr. Üyesi Yasin Kahyaoğlu ve diğer mesai arkadaşları birer konuşma yaptılar. 
Ayrıca daha önce Harran İlahiyattan ayrılan Prof. Dr. Hikmet Akdemir, Prof. Dr. Adnan Demircan, Prof. Dr. Ali Bakkal, Prof. Dr. Y. Ziya Keskin ve çok sayıda öğrenci birer mesaj gönderdiler. Konuşmacılar M. Cüneyt Gökçe ile ilgili hatıralara yer verdiler ve çok duygulu anlar yaşandı. Sunucu Prof. Dr. Mahmut Öztürk, öğrencilere “Cüneyt Hocanızı üç kelimeyle nasıl ifade edersiniz?” şeklinde bir soru yöneltmişti, verilen cevapların ortak noktası, “Diğerkâm, sevecen ve baba bir hocadır” şeklinde oldu.
 Konuşmalardan sonra kendisine, günün anlam ve önemini hatırlatan plaketler ve hediyeler takdim edildi. Programın ardından Fakülte dekanı, dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri birlikte akşam yemeği yediler. Yemekten sonra Doç. Dr. Ömer Sabuncu’nun kendi eseri olan ebruli celi sülüs hattının bulunduğu bir levhayı M. Cüneyt GÖKÇE’ye hediye etti. Doç. Cüneyt GÖKÇE 2024 yılının Ocak ayı içinde Harran İlahiyattaki görevinden ayrılıp Mardin’e gidecektir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. Cüneyt GÖKÇE 4 ay önce

Herkese çok teşekkür ediyorum...

Avatar
Mehmet Emin Değer 4 ay önce

Cüneyt hoca Musa Kazım hoca ikinizde değerlimizsınızdır.

Avatar
İskân YEL 4 ay önce

Değerli dostum, arkadaşım Doç.Dr. Cüneyt Gökçe hocam her türlü övgüyü hak eden güzel bir insandır. Hoşgörülü,herkesle uyumlu güzel ahlaklı mükemmel bir insan.

Cüneyt hocama, Mardin Artuklu üniversitesindeki yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Selam ve saygılarımı sunuyorum...