banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ok, HRÜ Göç Sosyoloji kapanış dersine katıldı

 Öğretim üyelerinden Dr. Hakan Gülerce ve öğrenciler tarafından davet edilen Dr. Gökçe Ok, Türkiye'de göç olgusu ve göç üzerine çalışan kurumlar üzerine ders verdi. Özellikle göç idaresi genel müdürlüğünün çalışmaları üzerine ayrıntılı bilgi veren Dr. Gökçe Ok, dersin ardından öğrencilerle Şanlıurfa Teknokenti ve Şanlıurfa İl Göç idaresini ziyaret ettiler.

Programların sonunda öğrenciler ve dersin öğretim üyesi Gökçe hocaya mutluluklarını ifade ederek göçü sembolize eden bir de tablo hediye ettiler. Öğrenciler cuma günü Harran mülteci kampını ziyaret edecekler. Böylelikle derste öğrendikleri bilgileri sahada gözlemleme fırsatı elde etmiş olacaklar.

Sosyoloji bölümünde öğrencilere ders veren Gökçe Ok, dersten sonra Rektör vekili  Prof. Dr. Recep Çiğdem’i makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.