banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Erdoğan, Gülpınar’a Taziye Ziyaretinde Bulundu


Dün akşam saatlerinde Diyarbakır’dan özel uçak ile Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile birlikte Siverek İlçesine geldi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TBMM Eski Başkanvekili ve Bakanlardan Eyüp Cenap Gürpınar’ın ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu. Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri Eyüp Cenap Gürpınar’ın oğlu ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili olan Kasım Gürpınar karşıladı.

Kurulan taziye çadırında oturan Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, aileye başsağlığı dileğinde bulunurken, Başbakan Erdoğan burada bir konuşma yaptıktan sonra vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.