banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Cezaevi CaddesineTaşı Döşeniyor
 
Geçen hafta Kışla,Yenişehir ve Bahçelievler mahallesinde asfalt çalışmaları yapan belediye bu hafta cezaevi caddesini bambaşka bir görünüme kavuşturacak.Yıllardır problemli olan bu caddeye yapılan tüm asfaltlar sonuç vermiyordu. Viranşehir belediyesi bu caddeye kilitli parke taşı döşeyerek hem bu sorunu çözmüş olacak ve hem de cadde daha şık,daha temiz bir görünüme kavuşturacak.
Viranşehir Belediye başkan vekili Mehmet Burun; "amacımız kentimizin tüm sorunlarını çözmek ve halkımıza daha rahat,daha temiz ve düzenli bir ortam oluşturmaktır" dedi. Cezaevi caddesinden sonra Karacadağ, Eski Derik ve Eski Urfa caddeleri de parke taşları ile döşenecek. Cezaevi caddesine yaklaşık 300 m. kilitli parke döşemesi yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.