banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Bakan Kılıç, Hilvan'da spor tesisi açtı VİDEO

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa GAP Havaalanına inen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç havaalanından Hilvan'a hareket etti.

 

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde  Sentetik Çim Saha ve Yüzme Havuzu yarı Olimpik Yüz Hav Açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, burada yaptığı konuşmada gençlere verilen öneme ve Şanlıurfa'ya yapılan yatırımlara değindi. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise yapılan yatırımllardan ötürü Bakan Kılıç ve hükümete teşekkür etti. Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Hilvan Kaymakamlığını'da ziyaret etti.

 

Ziyarette Kaymakam Uğur Sezer Hilvan El dokusu Halı hediye etti.

Bakan Kılıç'a Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. abdülkerim Gök, M. Kasım Gülpınar, Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve partililer eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Hilvandaki temasları sonrasında programlarına devam etmek için Şanlıurfa'ya hareket etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.