banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Son Dakika! AÖF sınavları ertelendi, AÖF sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi, 16-17 Nisan'da yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarını 3 ilde erteledi. Anadolu Üniversitesi, 3 ilde ertelenen AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağı ile ilgili açıklamayı ise daha sonra yapılacağını açıkladı

Anadolu Üniversitesi, 16-17 Nisan'da yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Hakkari, Şırnak ve Mardin illerinde ertelendiğini duyurdu.


Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 16-17 Nisan'da yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının Hakkari, Şırnak ve Mardin illerinde ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelendiğini öğrencilere gönderdiği mesaj ile duyurdu.

Söz konusu mesajda şu ifadelere yer verildi: "16-17 Nisan 2016 Bahar dönemi ara sınavı Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ek bilgi daha sonra verilecektir.”

Hatırlanacağı üzere, 14 Mart tarihinden bu yana Mardin’in Nusaybin, Hakkari’nin Yüksekova ve Şırnak İl merkezinde sokağa çıkma yasağı devam ediyor. (Süleyman Tunç - İLKHA)




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.