banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

2. Kalite Şöleni Düzenleniyor

Şanlıurfa Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce 23 Aralık 2010 Perşembe Günü Urfacity AVM’de “2. Kalite Şöleni” düzenleniyor.

      Şanlıurfa Belediyesi Konferans ve Nikah Salonu’nda Saat 14.30’da başlayacak olan şölen kapsamında, belediye personelleri ve aileleri ile davetlilere Şanlıurfa Belediyesi’nin kalite serüveni anlatılacak.

     Kalite Şöleni’nin İlki 2008 yılında gerçekleştiren Şanlıurfa Belediyesi, her gün hizmet çıtasını biraz daha yükselterek, insan odaklı hizmet anlayışıyla yoluna devam etmek istiyor.

   Belediye personelleri ve ailelerinin yanı sıra kurum ve kuruluş amirleri, STK temsilcileri ve öğrencilerin davetli olduğu “2. Kalite Şöleni”nde birbirinden önemli etkinlikler gerçekleştirilecek.

   Etkinlik kapsamında davetlilere ilk olarak “Mükemmelliğe Yolculukta Şanlıurfa Belediyesi” adlı bir sine vizyon gösterimi yapılacak. Daha sonra ise Şanlıurfa Belediyesi’nin katkılarıyla Urfa’da yaşam kalitesinin yükseltilmesine dikkat çekilecek.

   Açılış konuşmasını Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın gerçekleştireceği “2. Kalite Şöleni” kapsamında düzenlenecek olan panelde KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kaylan ve İntekno Şirketler Topluluğu Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk birer konuşma yapacaklar.

   Konuşmaların ardından 2. Kalite Şöleni birbirinden sürpriz etkinliklerle sona erecek. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.