banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Suriyeli sayısı 40 bine dayandı
Bunlardan 16 bin 567’si Suriye’ye dönerken, geride kalan 23 bin 343 kişi Hatay, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa’da barındırılıyor.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, 588 Suriye vatandaşının kendi istekleriyle ülkelerine döndüğü bildirildi. AFAD tarafından Suriye’den gelenler için kurulan 9 çadırkent ve bir konteyner kentte bugün itibariyle 23 bin 343 Suriye vatandaşı bulunduğu belirtilen açıklamada, Başkanlığımızca; Hatay ili Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde 2’şer, Reyhanlı, Apaydın, Karbeyaz’da birer, Şanlıurfa-Ceylanpınar ve Gaziantep-İslahiye’de birer olmak üzere toplam 9 çadırkent ve Kilis’de 12 bin kişilik konteynerkent kurulmuştur” ifadeleri kullanıldı.
Yeniasya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.