banner2

Taraf demek; Safını belli etmek demektir. Saflar iki çeşittir biri Hak, diğeri Batıldır. Hakta; Adalet vardır mazlumdan, zülme uğrayandan yana olma vardır. Taraf olmada lafla, hamasi nutuklarla, hava aldırmayla, Dünyalık çıkarlarla,gösterişle değil, gerçek ve karşılık bekleme den olmalıdır. Haktan yana olma dan kastım  Müslümanlardır. Fıtrat
gereği Hakkın yanında ehli insaf başka insanlarda olabilir.Taraf olmak, saffını belli etmek mazlumsa Dini, dili, rengi bile sorulmaz. Taraf olmak için ikilik olmamalı. Hem Leyla hem mevla, Hem Cami, hem Kiliseyi memnun etmek taraf olmak değil, ipe Un serpmektir. Kafayı kuma gömmektir. Batı ve Batıl ise; Zalim ve sermayeden yana olmaktır. Hak hukuk tanımamaktır.

Hak gelince, batıl ne kadar güçlü olursa olsun yıkılmaya mahkum olacaktır. Bugün yer yüzünde 57 İslam devletleri var. iki milyar nüfusa yakın. Neden bir avuç katil işgalcıya boyun eğiyorlar katliamlarına, soykırımlarına mani olamıyorlar. Bunun tek nedeni var ideolojik yönetim anlayışlarıdır.

Kanuni Sultan Süleyman Osmanlı padişahıdır.Yaşadığı dönemde Fransa'da bir dans çeşidini çıkarmışlar Ahlaken insanları bozuyor. Kanuni bir mektup  yönetime göndererek bu ifsad edici dansı yasaklacaksınız demiş. yıllarca O, dans bir daha oynatılmamış, yine O dö nemde Hollanda Endonezya'yı işgal etmeye kalkışmış, Hemen İstanbul, Mısır, Tunustan bir donanma gönderilmiş, Hollandaya had bildirilmiş.

Asırlarca başka devletlerin iç işlerine karışmamış, başka Almanya'nın Mülheim şehri varmı ş 19.Asırda buradan Ren nehri geçiyor bu nehrin bir tarafında almanlar,diğer tarafında Fransızlar kalıyor. Fransızlar kendilerine güveniyor. Almanlar ise dağınık parça, parça Fransızlar her yıl nehri geçiyor Almanların üzümlerini çalıyor
böylece aç kalıyorlar. Durumu Osmanlı sultanına şikayet ediyorlar Sultan 3. Çuval Osmanlı Askerlerinin elbisesini gönderiyor korkak askerleriniz bu elbiseleri giysin ve
öyle yapılıyor Fransızlar Yıllarca Almanların bağ gölgesinden geçmiyorlar. Bugün Osmanlı Askerlerinin o elbiseleri karlsruhe müzesinde teşhir ediliyor. Bu müze Almanya'da. Milli gazete İsmail Hakkı Akikiraz Hocamdan alıntıdır.

İşte devlet yönetim anlayışı Ülkemizdeki söz dedindar yönetim anlayışı yanlış politikaları çok insanı hem Osmanlıdan, hemde Dinden soğutmuştur. Osmanlının altı asırlık varlığı hepsi artı değil, eksileride vardır. Bununla beraber 72 Milleti bir şemsiye altında barındırabilmiştir. Milletlerin sicili geçmişteki sicilleri ile belli olur. Bir devletin yönetim anlayışını düşünün; Kilometrelerce uzaklıkta ki bir beldede insanlığı ifsad eden bir dans çeşidini talimatla durdurabiyor. Asker elbisesi ile hırsızların hakkından gelebiliyor. Donanma ile işgali önleye biliyor. Bu tablolara özenenlerin yönetimlerinde %90 nı ellerinde bulunan medyanın ekranlarında her saat dans ve ifsad edici diziler oynatılıyor. Devleti soyan hırsızlar artık alenişeliyor. İslam beldesi Filistinde kan gövdeyi götürüyor. Müslümanlara soykırım uygulanıyor kulelerden,havadan seyrediliyor. Bu anlayış nasıl Hak tarafı olabiliyor anlamış değilim. İsrail Filistin Savaşından anladığım Nasılki, siyasal İslam bitirildi, Mısırdaki ihvan hareketinin önce gövdesi imha edildi kolları kesildi ise, Hamasıda aynı akıbeti bekliyor.

işbirlikçi mahmut ABBAS Varken, inşallah yanılıyorum. Hak tarafı olduğunu avazı ile ilan edip, yapmayanları Allah C.C.Uyarıyor; "Ey iman edenler ! Niçin yapamayacağınız şeyleri söylüyorsunuz.?Saff Süresi Ayet 2. Mevlam bizleri Hakka taraftar olanlardan eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.