AK Gençlik Orman atağı
Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve yönetimi Orman Bölge Müdürü Musa Akşanı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Şanlıurfanın orman fakiri olduğunu bu nedenle AK gençlik olarak çalışmalara katkıda bulunmak için çalışmalar yaptıklarını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; Şanlıurfada Orman Bölge Müdürlüğünün kurulması ile birlikte ağaç dikimine büyük bir önem verildiğinin göstergesidir. Biz AK Gençler olarak bir AK Gençlik ormanı oluşturmak istiyoruz. Bu anlamda bölge müdürlüğü ile birlikte bir çalışma yapmak istiyoruz. Şanlıurfaya yeşil yakışır. Yeşil Şanlıurfa olacak. Bu anlamda Orman Bölge Müdürü Musa Akşana görevinde başarılar dileriz dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Veysel Eroğlunun talimatları ile Şanlıurfada Bölge Müdürlüğünün kurulduğunu belirten Orman Bölge Müdürü Musa Akşan; Şuan çalışmalarımız Karaköprü yolunda çalışmalarımız sürüyor. Buradan sonra Viranşehir yolunda çalışmalarımız devam edecek. AK Gençliğin bu hassasiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Hedefimiz yem yeşil bir Şanlıurfadır dedi.