Viranşehir’de kaçak içki ve sigara ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde Emniyet Güçleri kaçak 36 şişe içki ve 13.658 paket sigara ele geçirdi. Olaylarla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

Viranşehir’de kaçak içki ve sigara ele geçirildi

Emniyetten yapılan açıklamada; Bahçelievler Mahallesi’ndeŞüpheli Abdulkadir V.(31)’nin sevk ve idaresinde 72..966 plaka sayılı aracın yapılan aramasında; (7000-yedibin),

Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde icra edilen ikinci çalışmada Şüpheliler Abdulkadir V.(31) ile Murat O.(41)’ya ait depoda yapılan aramada; (6000-altıbin),

Kale Mahallesi’nde icra edilen üçüncü çalışmada Şüpheli Bakır Ö.(64)’nün sevk ve idaresinde 63..455 plaka sayılı aracın yapılan aramasında; (658-altıyüzelllisekiz) olmak üzere “toplam (13.658-onüçbinaltıyüzellisekiz) paket Gümrük Kaçağı Sigara”, Kale Mahallesi’nde icra edilen dördüncü çalışmada Şüpheli Devrim T.(38)’nin sevk ve idaresinde 31.7183 plaka sayılı aracın yapılan aramasında ise; (36-otuzaltı)şişe bandrölsüz Gümrük Kaçağı İçki ele geçirildi.

Olaylarda 5şüpheli gözaltına alınarak, haklarında Adli Tahkikat başlatılmıştır” denildi.