Urfa'daki AK Parti gençlerinden kardeşlik mesajı
AK Parti Karaköprü ilçe gençlik kolları gençleri batıda otobüslere taş atanlara inat Urfa'da durdurdukları otobüslerde bulunan yolculara gül dağıttılar.
AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanlığı, Son günlerde artan terör olayları nedeniyle, ırkçılık yapan bazı gruplar doğu plakalı şehirlerarası otobüslere taşlı saldır düzenlemesine insanlık dersi veren bir hareketle karşılık verdi.
Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfadan Samsuna giden yolcu otobüsünü durdurarak, yolculara karanfil ve çikolata ikramında bulundular. Gençlerin bu tavrı yolcular tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ülkenin huzura ihtiyacı olduğunu, baris ve kardeslik kente Şanliurfa'dan mesaj vermek istediklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş: "Bütün provakasyonlara karşi biz birbirimizi sevmeye devam edecegiz. hiç kimse kardeşligimizi bozamayacaktir. AK Genclik olarak bütün gençlere sesleniyorum, 'provakasyonlara gelmeyin' bu ülke hepimize yeter bu Ülke sadece bizim değil bütün müslümanlarin umududur" dedi.