İHH Suriyeli öğretmenlere yardımda bulundu
Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde faaliyetlerle bulunan İHH Ceylanpınar temsilciliği, Suriyeli öğretmenlere çeşitli yardımlarda bulundu.

Ceylanpınar ilçesinde faaliyette bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ceylanpınar temsilciliği, muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Suriyedeki iç savaştan dolayı Ceylanpınara gelen Suriyeli öğretmenlere gıda yardımında bulunan Ceylanpınar İHH temsilciliği, Muhacir Derde eğitim gören öğrencilere de masa, sıra ve ayaklı pervane yardımında bulundu.
Yaptığı yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Ceylanpınar İHH temsilcisi Ömer Taştan, Suriyedeki iç savaştan dolayı Ceylanpınara gelen Muhacir kardeşlerimizin eğitim faaliyetlerini sürdürebilmeleri için, kendi imkânları ve STKların yardımıyla oluşturdukları dersliklerde ders veren öğretmenlere gıda ve çeşitli yardımda bulunduk. dedi.
Taştan, Ayrıca Muhacir kardeşlerimizin eğitimlerini devam edebilmesi için Muhacir Derin açtığı dersliklere masa, sandalye ve ayaklı pervane yardımında da bulunduk. Hayırsever vatandaşlarımızın göndermiş olduğu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü olma görevimizi devam ettireceğiz. ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak İLKHA)