Bakan Tekin Siverek’e Geliyor! Milletvekili Yazmacı Ziyaretin Detaylarını Paylaştı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Bakan Yusuf Tekin’i ziyaret ederek Siverek’teki eğitim camiasının selamlarını iletti. İkili önümüzdeki günlerde okulu birlikte ziyaret edecek.

Bakan Tekin Siverek’e Geliyor! Milletvekili Yazmacı Ziyaretin Detaylarını Paylaştı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i makamında ziyaret ederek, Siverek’teki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşanan üzücü olayın ardından gerçekleştirilen temaslara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Siverek’teki okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Yazmacı, okulda düzenlenen toplantının detaylarını Bakan Tekin ile paylaştı. Görüşmede, eğitimcilerin ve öğrencilerin selamlarını ileten Yazmacı, Bakan Tekin’in okula gösterdiği hassasiyetten duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Tekin’den Siverek’e Ziyaret Sözü

Milletvekili Yazmacı, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Bakan Yusuf Tekin ile ilerleyen günlerde Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni birlikte ziyaret etmeyi planladıklarını müjdeledi.

Yazmacı, okulda gerçekleştirilen toplantıya telefonla bağlanarak öğretmen ve öğrencilere moral veren Bakan Tekin’e teşekkürlerini ileterek şunları kaydetti:

"Yaşanan elim olayın ardından ziyaret ettiğimiz okulumuzdaki öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin Sayın Bakanımıza selamlarını bizzat ilettik. Sayın Bakanımıza, hem toplantımıza telefonla katılarak verdiği destek hem de bugün bizlere gösterdiği nazik ev sahipliği için şükranlarımı sunuyorum."