Şanlıurfa || Balıklıgöl.com - Şanlıurfa'dan Dakika dakika güncel haberler
Son Dakika
İmam Hatipliler buluşuyor Asayîş, Êdî Hîn Qewîne Yerel Gençlik Zirvesi düzenlendi Rihayê Qeza: 3 Mirin û 9 Kes jî Birîndar Şanlıurfaspor şampiyonluk kupasını aldı Toplu Sözleşme Müzakereleri Tıkandı mı? Fêsbuqa Îslamî Derket Bexça kî Dîrokî Bêgerin Komeleya Ayışığım Taştê Da Şanlıurfaspor kongresini ilk balikligol.com duyurmuştu
Efendimiz'in üç aylarda ettiği özel dua
Efendimiz'in üç aylarda ettiği özel dua
 
Asayîş, Êdî Hîn Qewîne
Asayîş, Êdî Hîn Qewîne
 
Prof. Armağan; Yeni Anayasa hemen yapılmalı ve referanduma sunulmalı VİDEO
Prof. Armağan; Yeni Anayasa hemen yapılmalı ve referanduma sunulmalı VİDEO
 
Bu takım hepimizin VİDEO
Bu takım hepimizin VİDEO
Tatlıses'in iddialarına Köse'den yanıt!
 
Tatlıses'in iddialarına Köse'den yanıt!
İbrahim Tatlıses'in 'Vurulduğum gün bana haciz yolladı' diyerek sitem ettiği kişi sert çıkışlarıyla tanınan biri.
24 Ocak 2012 Salı 20:50
Facebook
Google
Twitter
Yazdır

İbrahim Tatlıses'in "Hastalığım sırasında dostumu düşmanımı tanıdım. Vurulduğum gün bana haciz yolladılar" diyerek sözünü ettiği kişinin yapımcı Erol Köse olduğu öne sürüldü. Hacize neden olan olayın ise ikili arasında yapılan albüm anlaşması olduğu iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nden Özlem Avcı'nın haberine göre, Erol Köse, İbrahim Tatlıses'le tek albümlük bir anlaşma imzaladı. Ancak Tatlıses, sözleşmeyi tek taraflı fesh edince Köse haciz kararı çıkarttı. Ünlü türkücü yoğun bakımdayken gelen haciz memurları; Tatlıses'in üzerine kayıtlı olan ama annesine tahsis ettiği araca el koydu. Tatlıses; Köse'nin haciz işlemini yoğun bakımdan çıkınca oğlu Ahmet Tatlı'dan öğrendi ve çok üzüldü.

Erol Köse'den yanıt gecikmedi

Ünlü yapımcı Erol Köse, İbrahim Tatlıses'e haciz gönderdiği iddialarına yanıt verdi. Erol Köse şunları söyledi:

"Ben İbrahim Tatlıses'e haciz yollamadım. Yıllar önce kendi şirketi İdobay'ı kapattığında, sanatçısı Ebru Yaşar için albüm yapmam konusunda kendisiyle anlaştık. Daha sonra anlaşmazlıklar çıktı ve olay mahkemeye taşındı. İbrahim Bey haksız bulundu. Ama bu olay 2010'da son buldu. Yani İbrahim Bey'in vurulmasından uzun süre önce oldu. Haciz 2011'de gönderilmiş olabilir bu mahkemenin kararıdır. Bu arada İbrahim Bey'e haciz gönderen şirketin sahibi de ben değilim. Ben sadece dışarıdan prodüktörlük yaptım.

"Gazeteci arkadaşlar bana sormadan adımı yazmışlar. Olsun, biz kimseye kırılşmıyoruz, kimsenin bize kırılmadığı gibi."

"Benim İbrahim Bey'le hiçbir sorunum yok. Ortak arkadaşlarımız var. Gider görüşürüm de gocunmam. Kendisini geçen gün televizyonda hüngür hüngür ağlarken ben de oturup ağladım. İbrahim Bey'in dağa taşa borcu var bunu zaten kendisi de söylüyor. Ama İmparator'a en büyük zararı etrafındakiler veriyor. Onu Nuri Sesigüzel gibi emekli bir şarkıcı durumuna düşürdüler. Böyle büyük bir sanatçı her basın toplantısını kebapçıda yapıyor. Önce beyaz saçlı görüntüsü sonra siyah saçlı görüntüsü, yok adım attı, yürüdü derken adamı bu hale getirdiler."

Vatan
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
SPORTMEN OKULU
Yazarlar
Misafir Yazarlar
Anket
Yeni Tasarımımızı Nasıl Buluyorsunuz?
Çok Güzel
Güzel
Fena Sayılmaz
Kötü
Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğlen
İkindi
Akşam
Yatsı
Çok Okunanlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
56725
USD ALIŞ
1.8200
USD SATIŞ
1.8300
EURO ALIŞ
2.3210
EURO SATIŞ
2.3360
POUND ALIŞ
2.8560
POUND SATIŞ
2.9000
ALTIN ALIŞ
92.5990
ALTIN SATIŞ
93.0370
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 334 Büyük İskender'in orduları III. Darius'u Granikos Savaşı'nda yendi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
 1
GALATASARAY
34
23
8
3
77
 2
FENERBAHÇE
34
20
8
6
68
 3
TRABZONSPOR
34
15
11
8
56
 4
BEŞİKTAŞ
34
15
10
9
55
 5
ESKİŞEHİRSPOR
34
14
8
12
50
 6
İSTANBUL BBSK
34
14
8
12
50
 7
SİVASSPOR
34
13
11
10
50
 8
BURSASPOR
34
13
10
11
49
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Get our toolbar!
Basın ve Yayın Haber Siteleri

Yazılım: Haber Sitesi Kur
http://www.ardek.com.tr