Eğilmez; Suat Kılıç Kapalı Spor Salonunu açıyor VİDEO

Şanlıurfa için vaat ettikleri 4 yılda 400 projeden biri olan 5 bin kişilik Kapalı Spor Salonun açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yapacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız son süratle devam ediyor” dedi.

Eğilmez; Suat Kılıç Kapalı Spor Salonunu açıyor VİDEO

AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Şanlıurfa’ya yapacağı ziyareti ve gündemi değerlendirdi.

 

5 bin kişilik Kapalı Spor Salonun açılışını gerçekleştireceğini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Bildiğiniz üzere 4 yılda 400 proje çalışmalarımız son süratle devam ediyor. Bu kapsamda taahhüt ettiğimiz bir çok projenin açılışını gerçekleştireceğiz.  Yarın ilimize Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç gelecek. Saat 20:45’te Milletvekillerimizin katılımı ile GAP Arena Spor Kompleksi içerisinde bulunan 5 bin kişilik Kapalı Spor Salonun açılışını gerçekleştireceğiz. Salonumuz Uluslararası standartlarda yapılmıştır. İlimiz için çok önemli bir yatırım. Bakanımız Suat Kılıç’ın katılımı ile yine taahhütlerimiz arasında bulunan yüzme havuzlarının açılışını da gerçekleştireceğiz. Sentetik çim sahaları var. Hilvan İlçemizde bulunan tesislerimizin açılışını yapıp halkın hizmetine sunacağız. Daha sonra Bakanımızla birlikte Şanlıurfa Yenişehir’de bulunan Gençlik Merkezinin açılışını yapacağız” dedi.

RAMAZAN AYI ÇALIŞMALARIMIZI MEDYAYA YANSITMIYORUZ

Ramazan ayı parti çalışmalarını basına yansıtmadıklarının altını çizen Başkan Eğilmez; “Bakanımızın katılımı ile İl Binamızda İl Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz. ardından Şehitlik Çamlık’ta teşkilatımızla iftarda bir araya geleceğiz. Ramazan ayı ile ilgili olarak biz teşkilat olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ramazan çalışmalarımızı medyaya yansıtmadan yapıyoruz. Her gün vatandaşlarımızı ziyaret edip birlikte iftar ediyoruz. Ramazan hazzını birlikte yaşıyoruz. Ayrıca Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın katılımı ile yarın bir toplanı gerçekleştireceğiz. 4 yılda yapılan hizmetleri ve önümüzde yaklaşan yerel seçimler öncesi ne yatırımların yapılacağını istişare edeceğiz. Milletvekillerimiz Şanlıurfa’da teşkilatla beraber yapılan programlara katılıyorlar” diyerek daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

BAKAN SUAT KILIÇ'IN ŞANLIURFA PROGRAMI

 

video