Şanlıurfa'da 15 Bin Yetim ve Öksüz Giydiriliyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç bu yıl Ramazan Bayramında 15 bin yetim ve öksüzü giydirme hedefi ile çalışmalarını yürüten Ayışığım Derneğinin giyim mağazasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa'da 15 Bin Yetim ve Öksüz Giydiriliyor

Valisi Celalettin Güvenç Ramazan Bayramında 15 bin yetim ve öksüzü giydirme hedefiyle çalışmalarını yürüten Ayışığım Derneğinin giyim mağazasını ziyaret ederek dernek yetkililerinde çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılan çalışmalardan dolayı dernek yönetimi ve dernek gönüllülerine teşekkür etti.

Ayışığım Derneğinin giyim mağazasını ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç burada basın mensuplarına yaptığı konuşmada Ayışığım Derneğinin ramazan bayramı öncesinde yürüttüğü çalışmalar nedeniyle dernek yönetimi ile dernek gönüllülerini kutladığını söyledi.

Ayışığım Derneği Başkanı İbrahim Halil Ural ise açıklamasında bu yıl ramazan bayramında 15 bin yetim ve öksüzü giydirmeyi hedeflediklerini belirterek giydirilen yetim ve öksüz sayısının şuana kadar 7600 kişi olduğunu söyledi.