Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şirketlere muhasebe müjdesi!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şirketlere muhasebe müjdesi!

Tekno Bilim

Kullanıcı dostu bir yazılım olan Exact Online, muhasebe bilmeyenlerin bile rahatça kullanabileceği bir program. İster faaliyete yeni başlayan bir girişimci olun, ister büyük bir organizasyona sahip olun, Exact Online'da size özel bir çözüm mutlaka bulunuyor.

 Exact Online ile sadece internet bağlantısıyla istediğiniz her yerde ve her zamanda muhasebe işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve kontrol edebilirsiniz. Sunucu ve donanım yatırımı yapmadan, Esure sertifikalı yüksek güvenlikli yazılım üzerinden çalışabilir, kayıtlarınızı şablonlar vasıtası ile kolayca yönetebilir, istediğiniz raporları kullanabilir, tüm rapor ve verilerinizi Microsoft Office uygulamalarına aktarabilirsiniz. Muhasabeciniz ile online iletişim kurabilir, gerektiğinde verileriniz üzerinde online düzeltme yapabilirsiniz.

 Bu programda Türkiye'deki mevzuata uygun olarak güncellemeler otomatik olarak yapılıyor ve ayrıca ücretlendirilmiyor .

 Exact Online muhasebe yazılım programının ; Exact Online Invoicing , Exact Online Basic , Exact Online Advanced ve Exact Online Premium olmak üzere dört farklı paket seçeneği bulunuyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.