Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç, Dedikodulara Sert Çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç, Dedikodulara Sert Çıktı

Spor

Şanlıurfasporla ilgili olarak Son günlerde yerel medyada yer alan dedikodularla ilgili Valilikten sert bir açıklama geldi.

Şanlıurfa'da bazı yerel medya birimlerinde çıkan dedikolu haberlerle ilgili Vali Güvenç'ten beklenmedik dozda sert bir açıklama geldi.

işte Şanlıurfa valiliğinden yapılan o açıklamanın tam metni: "Son günlerde yerel medya unsurlarında; Sayın Bakan ve Sayın Valiye atıfta bulunularak; “Bakan ve Vali maçlara gelmiyor” veya “Bakan ve Vali Urfasporu desteklemiyor, sevmiyor” vb. iddialarla kamuoyunda suni gündem oluşturulmak istenilmektedir.
Bu gibi suni gündemlerle kriz çıkarmak isteyenler Şanlıurfasporun başarılı olmasını istemeyenlerdir. Beyhude bir çaba içindedirler. Samimi ve gönülden Şanlıurfaspor’a bağlı olanlar; derhal bu suni gündemleri terk etmelidirler ve bilsinlerki bu işten sadece Şanlıurfaspor Takımı zarar görecektir
Gerek Sayın Bakan ve gerek şahsım; İlimizin gurur kaynağı olan Şanlıurfaspor Takımımızla her zaman onur ve kıvanç duymaktayım. Valisi olmaktan gurur duyduğum Şanlıurfa’nın güzide takımı olan Şanlıurfaspor’nın bir taraftarı olarak, PTT 1.liginde şampiyon olup Süper Lige yükselmesi için samimiyetle ve en içten duygularla temenni ve niyaz etmekteyiz.
Gerek ülkemizin ve gerekse ilimizin son bir ay içerisindeki yoğun gündemi nedeniyle maçlara zaman ayıramadık. Ama takımımızın başarılarını titizlikle takip ettik, başarılarıyla gurur ve kıvanç duyduk. Programlarımızın müsait olması durumunda da maçlara gelmekten geri durmayız ve bundan da büyük bir keyif ve zevk alırız. Geçmiş yıllarda olduğu gibi biricik takımımızın bizlere ihtiyacı olması halinde elimizden geleni yapmak konusunda en ufak bir tereddüt göstermeyiz. Bu gayreti de Şanlıurfa için ve Şanlıurfaspor için zevkle yaparız.
Bu duygu ve düşüncelerle Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzon maçında ; Şanlıurfaspor Takımımızın tüm futbolcularına ve teknik direktörüne ayrı ayrı başarılar diler, hepsinin gözlerinden öperim. Ayrıca Şanlıurfaspor’a gönül verenleri de takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum."

Balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.