Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfaspor Taraftarı Kötü Günde'de Destek olacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfaspor Taraftarı Kötü Günde'de Destek olacak

Spor

Şanlıurfaspor’un taraftar dernekleri ile taraftar grupları, ortak bir açıklama yaparak, iyi günde de, kötü günde de takımlarının yanında olduklarını belirttiler.



GAP Vadisi Tesisleri’nde Şanlıurfaspor’un Göztepe hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmana gelerek takıma destek veren 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği, Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği ve Çarşı Taraftar Grubu ile Sarı Şimşekler Taraftar Grubu bir basın açıklaması yaparak takıma destek istediler.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Göztepe maçındaki tek amaçlarının 3 puan almak olduğunu dile getirerek, “İnşallah yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla birlikte Göztepe’den inanıyorum ki 3 puan alarak kente döneceğiz” dedi.

Çiçek, tüm Şanlıurfa halkının Şanlıurfaspor’a sahip çıkmasını isteyerek, “İnanıyorum ki güzel günleri göreceğiz” diye ifade etti.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da, iki taraftar derneği ile iki taraftar grubuyla birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini belirterek, “Bu saatten sonra Şanlıurfaspor nasıl ligde kalabilir, bu birlikteliği nasıl sağlayabilir? Bu mesajları vermek için antrenmana geldik” diye kaydetti.

Çarşı Taraftar Grubu Lideri Kerim Aktosun ise, Göztepe maçı öncesinde futbolculara destek vermek için antrenmana geldiklerini kaydederek, “Futbolcularımız inşallah bu deplasmandan 3 puanla dönerler. Bu anlamda bu zor günlerde takımımızın yanında olacağız. İnşallah ligde kalacağız. Ligin son maçına kadar takımımıza destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca dernek ve gruplar, hizmetlerinden dolayı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.