Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Mahalleler Yarışacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Mahalleler Yarışacak

Spor

Şanlıurfa'da Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında “Mahalleler Yarışıyor” isimli proje yapılacaktır.

Şanlıurfa Valiliğinin koordinesiyle, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen ortak çalışmada, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında “Mahalleler Yarışıyor” isimli proje yapılacaktır. Bu proje aşağıda bulunan aşamalardan oluşmaktadır.



• Şanlıurfa ilindeki 72 Mahalleden yaşları 17-25 yaş arası gençler, Mahalle Muhtarlarının desteği ile tespit edilerek 864 gencin oluşturacağı Futbol Takımları kurulacaktır. (Lisanslı olanlar turnuvaya dahil edilmeyecektir.)

• Müsabakaya katılacak takımlarda bulunan gençlerin Sportif kıyafetleri temin edilecektir. (Forma takımı, eşofman takımı, ayakkabı vb.)

• Fikstür hazırlanıp çekilen kuralar ile Futbol Turnuvası başlatılacaktır.

• Turnuvaya katılanlara İŞKUR desteği ile meslek edindirme kursları verilecektir. Kursa katılanlara her gün için 20 TL para verilecek, ayrıca iş imkanları sağlanacak, Ailelerine ve kendilerine bilgilendirmeler yapılacak, iş edindirme konularında yönlendirilecektir.

• Turnuvaya katılanlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile gençlik merkezlerinde Halk Oyunları–Tiyatro-Müzik aleti çalma gibi alanlarda kurs verilecektir.

• Turnuvaya katılan gençlerden başarılı olan ve istekli 30 gencimizin LYS Kurslarına ücretsiz olarak devamları sağlanacaktır.

• Turnuvaya katılan gençlere yönelik çeşitli Sinema Etkinlikleri yapılacaktır.

• Çeşitli zamanlarda Polisevinde, mahallelerde Bilgilendirme toplantıları ve ziyaretleri yapılacaktır.

• 100 gencimize sınavlara yönelik doküman desteği sağlanacaktır.( Kitap, dergi, test vb.)

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.