Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor'da şifre 7
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor'da şifre 7

Spor

Ligde 31 puanla 13. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, önündeki Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Samsunspor maçlarından en az 7 puan alarak düzlüğe çıkmak istiyor.

PTT 1. Lig’de Şanlıurfaspor’un alt sıralarında bulunan Göztepe ile Tavşanlı Linyitspor’un haftayı 3’er puanla kapaması Sarı-Yeşilli ekipte küme düşme korkusuna yol açtı. Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor’da, deyim yerindeyse sıkıyönetim ilan edildi. Ligde 3 maçını üst üste kaybederek büyük yara alan ve Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor’la 1-1 berabere kalarak bir nebze de çıkış için umut bulan Sarı-Yeşilliler, alt sıralardan kurtulmanın planlarını yapıyor. Şanlıurfaspor, özellikle önünde oynayacağı 3 maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sarı-Yeşilliler, hafta sonu kendi evinde 6 puanlık maça çıkacak. Sarı-Yeşilliler, haftayı 1-0’lık Manisaspor galibiyeti ile kapatan bir alt sırasında bulunan Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

Rakibini devirerek 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek isteyen Şanlıurfaspor, daha sonra da 6 puanlık iki maça çıkacak. Tavşanlı maçının ardından ligde kalma mücadelesi veren Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Yeşilliler, daha sonra da yine küme düşmemek için mücadele eden Samsunspor’u GAP Arena’da ağırlayacak. Şanlıurfaspor, oynayacağı bu 3 hayati maçtan en az 7 puan alarak düzlüğe çıkmayı hedefliyor.

HABER:UĞUR BUDAK


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.