Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor Samsunspor Maçına Çıkıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Samsunspor Maçına Çıkıyor

Spor

Urfa'nın Sarı yeşil ekibi yarın GAP Arena Stadyumunda saat 13.30’da Samsunspor’u ağırlayacak. Şanlıurfaspor takımı son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını umutlandırırken. Urfaspor Samsunspor maçı için taraftarlardan takımına sahip çıkması bekleniyor.

 Şanlıurfaspor’un, Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Onur Karabaş yönetecek, Karabaş’ın yardımcılıklarını Nihat Samuk ve Seyfettin Ünal yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Mehmet Güngör olacak.


PASSOLİG SATIŞI YOK


Şanlıurfalılar Passolig kartına rağbet göstermiyor. Oynanacak olan maç öncesinde son iki gün için şuana kadar sadece 25 Passolig satıldı. Öte yandan Şanlıurfaspor şu ana dek toplam 11.078 Şanlıurfaspor Passoligi satmış durumda. Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip olan Şanlıurfa’da 30 Bin kişilik stadyum bulunuyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.