Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Reşit Akıl; Galibiyeti taraftara hediye ettik
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Reşit Akıl; Galibiyeti taraftara hediye ettik

Spor

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, Tokatspor maçında Şanlıurfaspor'a büyük destek veren, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve taraftarlara teşekkür etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Şanlıurfaspor`da, dün GAP Arena stadyumunda oynanan Tokatspor maçında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.
Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, sarı-yeşilli futbolcuların, hafta sonu GAP Arena`da rakibi Tokatspor karşısında seyir zevki yüksek bir maç çıkartarak, 2–0 gibi net bir skorla galip geldiğini hatırlattı.

Karşılaşmada dostluğun hâkim olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akıl, şunları kaydetti: Öncelikle Yoğun mesaisi arasında Şanlıurfa’ya gelen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, olmak üzere Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekili Zeynep Karahan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakkıbaba,Şanlıurfa İL Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve şanlı taraftarımıza çok teşekkür etti.

TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN MAÇLAR BAŞLADI


Akıl; bu maçı geride bıraktıklarını ve önümüzdeki zorlu Konya Torku Şekerspor deplasmanına odaklanmak gerektiğini ifade ederek rakiplerimizin puan olarak önündeyiz biz kendi maçlarımaza konsantre olup içerde ve dışardaki maçlarımızı alıp on maçımızıda kazanıp O SENE BU SENE deyip Allahın izniyle Şampiyon olacağız.



``Akıl” Artık telafisi mümkün olmayan maçlara girdiğimiz haftalarda, stada gelerek bize destek veren tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımızın güzel oyununda şüphesiz taraftarımızın statta oluşturduğu atmosfer etkili oldu. Seyircimiz önünde 2–0 skorla galip geldiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki haftalarda da aynı desteği verecek taraftarımıza, galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Reşit Akıl, Şanlıurfaspor’lu futbolcuların Pazartesi gününü izinli geçirdiklerini, bugünden itibaren de bir sonraki deplasman maçı hazırlıklarına başlayacaklarına sözlerine ekledi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.