Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mehmet Cafer'in Konuşması Tepki Çekti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mehmet Cafer'in Konuşması Tepki Çekti

Spor

Her Kongre söz alarak spordan çok siyaset yapan Saadet Partisi eski belediye meclis üyesi Mehmet Cafer, bugün yapılan Şanlıurfaspor kongresinin dilek ve temenniler bölümünde yine söz alarak yaptığı konuşma yine ortamın gerilmesine neden oldu.

Bir dönem yöneticiliğini yaptığı Şanlıurfaspor'un hemen hemen her kongresinde söz alarak yaptığı ağır eleştirler ile ortamı geren isim olan Saadet Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer' bugünki kongrede yişne söz alarak, "Biz her zaman yalakalık yaptık AKP’li siyasetçilere. AKP’li siyasetçiler Urfasporu bu duruma getirdi" diyerek ortamı gerdi.

Kulübün mali kriz durumunu AK Parti'ye bağlayan eski saadet partili Mehmet Cafer, "Yeni gelen yönetim atamayla delege yazmıştı ve bu önerimizi kabul etmediler. Atamayla gelen yönetim burada içinizde olanlarınız da, olamayan da var. O yönetimdeki arkadaşların hepsi suçlu Urfaspor'un bu duruma gelmesinde. Arkadaşlar 1 prim 40 bin TL’ye verildi, kadroya girmeyen oyuncuya verildi. Arkadaşlar hepimiz bu memlekette yaşıyor, Urfaspor Urfa’nın en minik STK’sıdır. Ama maalesef yerin dibine indirdik. Bizler yaptık arkadaşlar, bizim Urfalıların genlerinde yalakalık var. Biz her zaman yalakalık yaptık AKP’li siyasetçilere. AKP’li siyasetçiler Urfasporu bu duruma getirdi, AKP’li STK’lılar Urfasporu bu duruma getirdi, AKP’li basın Urfaspor’u bu duruma getirdi" ifadelerine yer verdi.  Cefer'in konuşmasına tepki gösteren bir taraftar,"Bizim vekillerimizin hiçbiri Celaleddin Güvenç kadar olamadı. Bir tanesi bile İstanbul’daki iş adamalarıyla görüşüp, takım için yardım istemedi. Ama Celaleddin Güvenç Urfaspora yardım için iş adamlarıyla görüştü. Yere girsin AKP’de, MHP’de, CHP'de, Saadet Partisi'de. Hiçbir patinin faydası dokunmadı Urfaspora. Arkadaşlar bugün Urfasporu kurtaracak olan yine mülki amirlerdir, belediye başkanlarıdır, milletvekilleridir. Nasıl bozdularsa, onlar düzeltecekler" dedi.
KAYNAK: RHA AJANS


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.