Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Küçük: Yanı Başındaki Sorunu Çözemeyen Dünyayı Değiştiremez
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Küçük: Yanı Başındaki Sorunu Çözemeyen Dünyayı Değiştiremez

Spor

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunun düzenlediği Güneydoğu Anadolu Gençlik buluşmaları toplantısına katıldı.

El Ruha Otelde düzenlenen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Milletvekili ve Program Bölge Koordinatörü Abdülkerim Gök, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Feyzullah Tecirli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve davetliler katıldı.

‘Çözüm Sürecinde Gençliğin Rolü’ konulu toplantıda bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, gençliğin hep büyük hayaller peşinde koşturulduğunu, yanı başındaki sorunlardan habersiz tutulduğunu ifade etti. Bugün gelinen noktada ise gençliğin yanı başında ve yakıcı olan soruna sahip çıkmayı kendine hedef seçtiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Yanı başındaki soruna çare bulamayanların dünyayı değiştirmek davası boş bir davadır. Bir iddia hemen yanı başındaki soruna el atmıyorsa bu boş bir iddiadır” dedi.

Konuşmasında barış sürecine de değinen Vali Küçük: “Bu ülkenin insanlarının enerjisini harcayan ve boşa çıkaran bu sorun son bir yıldır kan akıtılmadan çözüme doğru ilerliyor. Türkiye’nin en önemli sorunu çözülme aşamasındadır. Elbette ki Başbakanımız bu işin lideridir ama ona destek vermemiz lazım. Bu hadiseyi seyredemeyiz. Böyle bir sorun çözülüyorsa eğer, bir kenardan seyredip kalamayız. Gücümüz neye yetiyorsa o ölçüde katkı sağlamalıyız. Bu işe yönelik en küçük omuz vermeniz, yarın torunlarınıza anlatacağınız bir destan olacaktır” diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmaların ardından devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.