Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haktankaçmaz, Şanlıurfaspor'a verilen 3 puan silme cezasını yorumladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haktankaçmaz, Şanlıurfaspor'a verilen 3 puan silme cezasını yorumladı

Spor

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz, “Sezonun bitmesi ile beraber transfer tahtasının açılmaması halinde 3 puan cezası gelebilir” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Adayı Hasan Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yapılan değerlendirme sonrası Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezasının verildiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz ise puan silme cezasının söz konusu olmadığını ve 3 puan silme cezası alabilmesi için Şanlıurfaspor’un transfer tahtasını açmaması durumunda bunun olabileceğini ifade etti.

“TRANSFER TAHTASI AÇILMASA CEZA GELİR”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz, 3 puan silme cezası için kapalı olan transfer tahtasının açılması ve transfer sezonun bitmesi gerektiğini ifade ederek, “Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezası verilmesi şu anda söz konusu değildir. Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezası verilebilmesi için öncelikle başlayan transfer sezonunun bitmesi gerekiyor. Ve bildiğiniz üzere Şanlıurfaspor’un borçlarından dolayı kapalı olan transfer tahtası da kapalı. Eğer sezonun bitmesi ile beraber transfer tahtasının açılmaması halinde 3 puan cezası gelebilir" dedi.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.