Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zenbilci ve Yıldız'dan Viranşehir'e çıkartma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zenbilci ve Yıldız'dan Viranşehir'e çıkartma

Siyaset

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Viranşehir'e  Gelerek  Başkanı  Salih Ekinciyi  ziyaret etti. Viranşehir de  yapılan çalışmalarla ilgili başkan Ekinciden bilgi aldı . 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Viranşehir'e Gelerek Başkanı Salih Ekinciyi ziyaret etti. Viranşehir de yapılan çalışmalarla ilgili başkan Ekinciden bilgi aldı . 

Yapılan istişare Toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti, Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Viranşehir belediye başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım hazır bulundu.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Başkan Ekinciden Viranşehir'de yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldı, 

 Zembilci, Viranşehir gerek nüfus gerekse şehirleşme olarak her yıl büyüme gerçekleştirdiğini dile getirirken, Başkan Ekinci ile daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını kaydetti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de ziyaretlerinden dolayı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci'ye teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti. (Ruha Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.