Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetkin; “Olumsuzluklar son bulacak”
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetkin; “Olumsuzluklar son bulacak”

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı, Topçu Meydanı ve Şehit Nusret Caddesini ziyaret etti. ziyarette konuşan Yetkin, Olumsuzluklar AK Parti iktidarıyla son bulacak dedi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Yetkin, Türkiye’deki olumsuz havanın AK Parti iktidarı ile son bulacağını söyledi.


Seçim çalışmalarını il merkezinde sürdüren Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin’e ziyaretleri sırasında Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ve Haliliye ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Köprübaşı, Topçu Meydanı ve Şehit Nusret Caddesindeki iş yerlerini tek tek dolaşan AK aday Yetkin, vatandaşların ve esnafın sıkıntılarını, taleplerini dinledi, çözümü konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.
Vatandaşların yakından ilgi gösterdiği Abdurrahman Yetkin, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek vermelerini talep etti. Yetkin ayrıca AK Parti iktidarı ile belirsizlik ortamının son bulacağını ve istikrarın sağlanacağını söyledi.
Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Abdurrahman Yetkin, “Bugün seçim çalışmalarımıza Köprübaşı’ndan başladık. Ondan sonra Köprübaşını bitirdik Topçu Meydanını bitirdik. Bütün bu çarşı etrafında esnaflarımızın dileklerini aldık dinledik kendilerini görüşlerini aldık. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi tek başına iktidara getirerek bu sorunlara çözüm getireceğimize hem fikir olduk esnaflarımızla beraber. Tabi esnafımızın sıkıntıları büyük bu olumsuz hava yüzünden esnaf ve sanayici arkadaşlarımız bunu ifade ettiler. Dolayısıyla bundan sonra bu olumsuz havanın giderileceğini AK Partinin tek başına iktidara gelerek sıkıntılara çare olacağı inancı içerisindeyim” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.