Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeni yönetim bir araya geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeni yönetim bir araya geldi

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında yeni yönetim ilk toplantısında bir araya gelerek; “Şanlıurfa’mızın gelecek 3 yılında bu ekip, bu arkadaşlar önemli hizmetler yapacaktır” dedi.

Hacı Bekir Sofrasında İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ile birlikte bir araya gelen Başkan Av. Yusuf Eğilmez, basın açıklamasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdiler.



3 Haziran Pazar günü GAP Arena Stadyumunda Başbakanımızın katılımı ile kongre gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yönetim Kurulu Toplantımızı arkadaşlarımızla beraber ilk kez gerçekleştiriyoruz. İlk toplantımız tanışma toplantımız olarak gerçekleştiriyoruz. Yönetime yeni giren arkadaşlarımız oldu. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni Yönetimde yer alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnancım odur ki; bu arkadaşlarımızla birlikte yeni hizmetlerde bulunacağız. Şanlıurfa’mızın gelecek 3 yılında bu ekip, bu arkadaşlar önemli roller alacaktır.

Bu vesile ile tüm arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum. Tüm Şanlıurfalılara hayırlı olsun” dedi.

Basın açıklamasının ardından, basına kapalı devam eden toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.
www.balikligol.com




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.