Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yazar Graham Hancock’tan Fakıbaba’ya Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yazar Graham Hancock’tan Fakıbaba’ya Ziyaret

Siyaset

Dünyaca ünlü Britanyalı Yazar Graham Hancock, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

Yeni yayımlanacak olan kitabı öncesinde Urfa’ya gelen kentin tarihi ve turistik mekânlarını gezen Britanyalı Yazar Hancock Şanlıurfa’nın sırrını arıyor. Eşi ile birlikte 5 gündür Göbeklitepe olmak üzere birçok ören yerlerini gezen Britanyalı Yazar kentin tanıtımı konusunda da üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.
Şanlıurfalıların misafirperverliğine hayran kaldığını ifade eden Hancock “Urfa’ya gelişimin sebebi dünya’nın eski medeniyetlerine ev sahipliği yapmış olan bu kenti araştırmaktı. Göbeklitepe başta olmak üzere çok güzel 5 gün geçirdim Urfa’da. Kentte çok güzel ağırlandım. Misafirperverliğinize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile yaptığımız görüşmede oldukça olumlu geçti. Samimi bir ortamda Göbeklitepe ve kentin turizmi konusunda neler yapılabilir onun fikir alışverişini yaptık” dedi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ziyaret anısına Dünyaca ünlü Britanyalı Yazar Graham Hancock’a kenti tanıtan kitap ve broşür seti hediye etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.