Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YASİK AKTAY, KANAL URFA’YA KONUK OLDU
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YASİK AKTAY, KANAL URFA’YA KONUK OLDU

Siyaset

Anadolu Yayın Platforma tarafından hazırlanan Anadolu Soruyor programının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay oldu. İbrahim Toru’nun da katıldığı programda gündeme ilişkin konular konuşuldu.



Anadolu Yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan’ın sunumuyla, Anadolu Soruyor Programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay konuk oldu.

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nun da katıldığı programda özellikle Suriye, Avrupa Birliği süreci ve seçime yönelik konular konuşuldu.

İki bölüm halinde yapılan programda Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Türkiye’nin Ortadoğu ve Dünya ülkeleri arasındaki yerini ve Suriyeli göçmenleriyerle ilgili soru sordu.

Programın ikinci bölümünde ise, İbrahim Toru’nun, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ndeki süreci ile Türk, Kürt ve Arapların birlikteliği ile ilgili konulara değindi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.