Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir Belediyesi Bayramlaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir Belediyesi Bayramlaştı

Siyaset

Viranşehir Belediyesi, Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Viranşehir Belediyesi MED Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan bayramlaşma törenine Belediye başkan vekili Mehmet Burun, Belediye başkan yardımcılarından Nayıf Aslan, BDP İlçe Başkanı Mahmut kaya, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmaya törenine gelen konukları kapıda karşılayan Başkan Burun ve belediye meclis üyeleri, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Bayramlaşma töreninden gazetecilere konuşan Belediye Başkan vekili Mehmet Burun, Ramazan bayramı vesilesi ile bir araya gelip bayramlaştıklarını belirterek, Ramazan bayramının bütün halklara, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

 

Haber-Foto: Mustafa Çapanak


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.