Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akyürek Ceylanpınar’da konuştu; “1 Kasım geleceğin umudu”
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akyürek Ceylanpınar’da konuştu; “1 Kasım geleceğin umudu”

Siyaset

Seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesi esnafını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.


AK aday Mehmet Akyürek’e ziyareti sırasında AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
13 yıldır ülke genelinde birçok hizmete imzasını atan AK Parti hükümetinin sağladığı istikrarın, huzurun ve refahın devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, Ceylanpınar esnafını tek tek ziyaret ederek kendilerinden biri olduğunu hatırlatıp destek olmalarını istedi. AK aday Mehmet Akyürek cami açılışına da katıldı.
Seçim temasları ile ilgili açıklamada bulunan Mehmet Akyürek,“Ceylanpınar ilçemizi ziyaret ettik. Esnafımız 1 Kasım seçimlerini hakikaten kendi kararını bu işsizliğin ve geleceğin umudu olarak görüyorlar. 1 Kasım’da da inşallah Ceylanpınar en başarılı ilçemiz olacak. İlçe teşkilatımız çalışmakta bütün meclis üyeleri ile birlikte iyi bir hava var” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.