Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-abe17877.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Vekil Akman yetim sofrasında
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vekil Akman yetim sofrasında

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve yönetimle birlikte Hayati Harrani Mahallesinde bir evde iftar açtılar.

İlk olarak Uğurlu Beldesi Aligör Mahallesine giden AK Parti heyeti “Kılıç” ailesinin taziyesinde bulunarak başsağlığı dilediler. Kırıkkale yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Kılıç ailesinden 5 kişi hayatını kaybettiğin belirten Milletvekili Akman “Kılıç ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

 

Taziyenin ardından AK Parti Ramazan ayı çalışmaları çerçevesinde Milletvekili Yahya Akman, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Abdurrahman Kırıkçı, Mehmet Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Hümeyit Bilbay, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcisi ile birlikte Hayati Harrani Mahallesinde fakir ve yetim olan Çiftçi Ailesi ile birlikte iftar açtılar.

 

Hane halkı ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Yahya Akman; “Allah oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise hergün başka bir semtte ve başka bir fakir ve yetim evde halk ile iftar açmanın lezzetini yaşadıklarını ifade etti.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.