Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/c2d2eb8a5c0c7c1ba02bc95654762bcb.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Urfa adayları Başbakan'la görüştüler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa adayları Başbakan'la görüştüler

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, bugün AK Parti Genel merkezinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştüler.
2015 milletvekili genel seçimleri ile ilgili ilk toplantı AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati'nin başkanlığında gerçekleşti. Öğlen saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden toplantıda seçim çalışmaları ve stratejisi ele alındı.

Nurettin Nebati'nin başkanlığında tamamlanan toplantının ardından AK Parti genel merkezinin en üst katına geçildi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başbakan Davutoğlu'nun başkanlığında ki toplantıya geçtiler.

Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve aday Yusuf Eğilmez'in olmadığı toplantıyla ilgili olarak sosyal medyada mesaj veren Nurettin NEbatti; "Seçim tratejisini belirlediklerini ifade" etti.

Celalettin Güvenç ise Başbakan Davutoğlu ile Şanlıurfa Milletvekili adayları olarak bir araya geldiklerini "Sn bsbknimiz;ilk olarak sanliurfa heyetini kabul etti.sukran borcluyuz.hayirli olsun.. " ifadeleri ile teşekkür etti.

Gece saat 02: 00 ye kadar süren görüşmeler hatıra fotoğrafı iile sona erdi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.