Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tuncel: "Kobani'de tehlike bitmiş değil"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tuncel: "Kobani'de tehlike bitmiş değil"

Siyaset

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde sınırı geçen HDP milletvekili Sabahat Tuncel, ABD'nin IŞİD'e yönelik saldırılarını doğrulayarak, Kobani'de tehlikenin devam ettiğini söyledi.

ŞANLIURFA - HDP milletvekili Sabahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü’nün de aralarında bulunduğu 10 HDP’li bir heyet, sabah saatlerinde Suruç'tan sınırı geçerek Suriye tarafına geçti.

PYD yetkilileriyle görüşen HDP heyeti daha sonra Türkiye'ye döndü. Burada basına açıklamalarda bulunan Tuncel, Amerika’nın IŞİD mevzilerini bombaladığını doğruladı. Tuncel, YPG’nin, Amerika’nın IŞİD’e yönelik yaptığı hava saldırısının etkili ama gecikmiş bir saldırı olarak gördüğünü söyledi.

Kobani kentine 3 cepheden yoğun saldırı yapıldığına dikkat çeken Tuncel, “Kobani’ye geçtik orada görüşmeler yaptık. YPG, Kobani’nin üç cepheden yoğun olarak saldırı altında olduğunu söyledi. Ama YPG direnişe devam ediyor.” dedi. (Osman Gülebak, Mustafa kaynak - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.