Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TÜLMEN VE ESEMKULU KÖYLERİ AK PARTİYİ BAĞRINA BASTI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TÜLMEN VE ESEMKULU KÖYLERİ AK PARTİYİ BAĞRINA BASTI

Siyaset

Karaköprü İlçesine bağlı Esemkulu ve Tülmen mahalleleri (köyleri) AK Partiyi büyük bir coşku ile karşılandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve AK Partililer Karaköprü İlçesine bağlı Esemkulu, Tülmen ve diğer çevre mahallelerinde (köylerde) yapılan toplantılara katıldılar.

Tülmen mahallesi (köyü) sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya davet edilen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, köy meydanında bir araya gelen köylülere seslenerek “AK Parti Hükümetimizin ve bizlerin tek amacı huzuru, barışı kırsalımıza yaymaktır. Köylerimiz çok güzel, gelişmeye açık köylerdir. İnşallah yapacağımız hizmetlerle daha da nitelikli hale geleceklerdir” dedi. Tülmen mahallesi (köyü) Yusuf Rastgeldi ise gerçekleşen toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti.

BAKAN ÇELİK ESEMKULU KÖYÜNDE

Esemkulu mahallesine giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi zılgıtlarla, alkışlarla karşılandı.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, “Esemkulu İsaören korukezen kargılı sülüklü ve diğer köylerden buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, AK Partimizin en büyük projesi huzur projesidir birlik ve beraberlik projesidir” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Esemkulu sakinlerine seslenerek “Hizmetin tek adresi AK Partidir. Köylerimiz AK Parti hükümeti sayesinde kilitli parke gördü, yol gördü içme suyu gördü. 30 Mart sonrası köylerimize AK Belediyeler sayesinde adeta hizmetler yağacak” dedi.

 

2. Video


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.