Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tecrübeli Başkanla AK Parti Şanlıurfa SKM seçime hazır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tecrübeli Başkanla AK Parti Şanlıurfa SKM seçime hazır

Siyaset

Şanlıurfa AK PArti Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Başkanlığında kurulan AK Parti SKM seçime hazır olduğunu belirtti.

2014 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimler için hazırlıklarını ülke genelinde sürdüren AK Parti, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde Seçim koordinasyon Merkezleri (SKM) kurarak çalışmalarına hızlı başladı.

 

 

Hacı Bekir Sofrası olarak anılan ve eski Nikah salonun yanında kendi yerlerini düzenlediklerini belirten Siyasette tecrübeli isim olan AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “Aralık ayı sonlarına kadar bir yandan Büyükşehir Belediye adayımız Celalettin Güvenç ile teşkilatlarımızı gezip yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirirken, bir yandan da SKM içersinde oluşturduğumuz 12 birim sorumlusu ve yardımcıları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle Şanlıurfa ve ilçelerimizin en ücra köşelerindeki köylerimize bile ulaşarak oralarda da AK Partiye gönül vermiş insanlarımızı bulup bizimle çalışmalarını isteyeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi büyükşehir kanunu ile mahalle olan köylerimizde de bizimle birlikte canı gönülden çalışacak vatandaşlarımızın da desteğiyle bu seçimi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Bizim niyetimiz her zaman hayırdır ve akibetimiz de hayırlı olacaktır inşaallah” dedi.

SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, aynı SKM çalışmalarının ilçelerde de oluşturulmaya başlandığını, AK Partiyi ve Başbakanımızı seven, gönül veren, seçim çalışmalarımızda emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ettiğini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.