Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Tayyip baba bizi kurtarsın" notu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Tayyip baba bizi kurtarsın" notu

Siyaset

Doğu'da PKK'nın seçmene baskı yaptığını belirten Nebati: Elime, 'Tayyip babaya söyle bizi kurtarsın' yazılı not sıkıştıran bile oldu.

Seçim çalışmaları sırasında bunun birçok örneğiyle karşılaştığını söyleyen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Kameralardan saklayarak elime gizlice not tutuşturanlar oldu. Bu notlardan birinde 'Tayyip babaya söyle bizi kurtarsın' yazıyordu" diye konuştu.

Şanlıurfa'daki seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Nebati, HDP'nin doğuda sert, batıda yumuşak bir dil kullanmasının seçmenin gözünden kaçmadığını belirterek, "Seçmen bu kurnazlığı fark ediyor. Böyle bir çağdayız artık ne söylersen söyle insanlar haberdar oluyor. Benim gördüğüm Taksim-Kâbe açıklaması da Kürt seçmeni çok yaraladı. LGBT aday da Kürt seçmenin hoşuna gitmedi" dedi.

Kaynak : Sabah


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.