Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ, Kısıtlamaları Fırsata Çevirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ, Kısıtlamaları Fırsata Çevirdi

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri, Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi. 

Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde ŞUSKİ ekipleri, trafik yoğunluğunun en asgari düzeye ulaştığı ana arterlerin tümünde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. 

Normal günlerde trafik yoğunluğundan dolayı ulaşılamayan bölgeleri esas alan ŞUSKİ ekipleri sabah saatlerine kadar şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdü. Kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam eden ŞUSKİ ekipleri, süreç içerisinde kanallarda temizlik ve bakım uygulamaları gerçekleştirdi. 

Vatandaşlardan gelen taleplere de aynı gün içerisinde dönüşler sağlayarak sorunlara çözüm üreten ŞUSKİ ekipleri, hafta sonunda tüm personel ve araçları ile şehir merkezindeki ana arterlerde alt yapı anlamında kontrol edilmedik kanal bırakmadı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.