Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek Belediyesinden İsrail mallarına boykot
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek Belediyesinden İsrail mallarına boykot

Siyaset

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe belediyesi kendi bünyesindeki sosyal tesislerde İsrail markası içecek ve gıda maddesi satılmasını yasakladı.

ŞANLIURFA - Siverek Belediyesi, belediye bünyesindeki sosyal tesislerde İsrail markası içecek ve gıda maddesi satmama kararı aldı.

 

Belediye Basın Yayın Halkla ilişkiler bürosundan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “İsrail'in Filistin halkına karşı insanlık dışı soykırım ve imha hareketine ben insanım diyen herkesin, her kurumun tepki göstermesi gerektiği inancındayız. Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz’ın talimatıyla belediyemizin işlettiği Cudi Paşa Konağı Sosyal tesislerinde İsrail markası içecek ve gıda maddesi satılmaması kararı aldık. Bu kararımızla İsrail'i protesto edip mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu belirtmek isteriz."

 

Bu kararın ardından, belediye sosyal tesislerinde bulunan İsrail malı içecekler toplatılarak dolaplar boşaltıldı. (Abdurahman Uğurlu - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.