Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Gelecek Partisi'den İstifa Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Gelecek Partisi'den İstifa Etti

Siyaset

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun öncülüğünde kısa bir süre önce kurulan Gelecek Partisinin Şanlıurfa İl Teşkilat kurucusu ve Merkez Teşkilat delegesi Ahmet Bulut istifa etti.

Ticari işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı kurucusu ve Merkez Teşkilat delegesi Ahmet Bulut istifa haberini kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bulut Konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle dedi: 
"2020 yılı şubat ayında Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı kurucusu ve Karaköprü İlçe Koordinatörü olarak başladığim siyasi hayatıma, devamında Gelecek Partisinin Şanlıurfa 1. Olağan Kongresinde İletişim Başkan Yardımcısı ve Gelecek Partisi Merkez Teşkilat delegesi olarak bulunduğum görevlerimden ticari işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla katkı sağlayamadığım ve ilk siyaset deneyimimi yaşadığım Gelecek Partisinden istifa ediyorum. Bu süreçte birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, bu yolda başarılar dilerim."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.