Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Önder'in 'cenazeye katılmadım' isyanı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Önder'in 'cenazeye katılmadım' isyanı

Siyaset

Ülke TV'ye telefonla bağlanan BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, depremin ikinci günü Van'a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları hakkında çok sert konuştu.

Ülke TV ekranlarındaki Sıra Dışı programında BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in bazı internet sitelerinde yer alan haberleri gündeme geldi. Sırrı Süreyya Önder'in Van depreminin ikinci gününde Van'a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları programda tartışma konusu oldu.
Programda terörist cenazesine katıldığı iddiaları üzerine adının geçtiğini öğrenen Sırrı Süreyya Önder yolda olmasına rağmen yayına telefonla bağlandı. Yayına bağlanan Önder, kendisinde telefonunun bulunduğunu belirttiği Ahmet Kekeç'i bu iddiaları arayıp sormamasından dolayı eleştirdi. Vefat eden 20 yaşındaki kız yeğeninin cenazesi için Adıyaman'da bulunduğunu belirten Sırrı Süreyya Önder, "Allahtan korkun, ne zaman bu kadar zalimleştiniz, hangi ara bu kadar imansız oldunuz siz, nasıl bu kadar peşin hükümle konuşuyorsunuz" diyerek yayındaki isimlere tepki gösterdi.

İşte Sırrı Süreyya Önder'in yayına bağlandığı dakikalar..



(Haber7





Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.