Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Murat Yazar’dan İl Başkanı Karakeçili’ye yalanlama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Murat Yazar’dan İl Başkanı Karakeçili’ye yalanlama

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Murat Yazar, “İl Başkanı Ömer Karakeçili partide ihracımın söz konusu olduğunu dile getirmiştir. Bu iddia asılsızdır” dedi.

Murat Yazar yaptığı yazılı açıklamada, çeşitli haber sitelerinde CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili’nin kendisi hakkında çeşitli iddiaların ortaya attığını söyledi. Yazar, aday adayı olduğunu ve gerekli müracaatını genel merkeze yaptığını belirtti.

Yetki Parti Merkez Karar Yürütme Kurulunda

Şimdiye kadar tek aday adayı olduğunu bu aday belirleme konusunda Şanlıurfa İl Yönetimi ve İl Başkanı Ömer Karakeçili’nin yetkisinin olmadığını aktaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Murat Yazar, şöyle konuştu: “Sadece Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu, daha sonra belirleme yetkisi parti meclisindedir.Diğer bir konu ise mahkeme 02.11.2013 tarihinde 7 kişilik 45 günlük geçici yönetimi kurulu Ömer karakeçili başkanlığında ataması yapılmıştır.Sadece görev yetkileri partiyi 45 gün içinde kongreye götürmektir.Bu süre içinde 15 gün askı süresi bulunmaktır.Görev süreleri 15.12 2013 tarihinde bitiyor. Yani bu teşkilatın tüzüğün 49.maddesi gereğince seçime götürmektir.Bu arkadaşlarımız parti tüzüğünü ihlal ederek seçim kararı almamıştır.Biz ise 25 eski yönetici arkadaşlar olarak kongreye gidilmesi için 04.12.2013 tarihinde mahkeme başvurduk.Bu ise yasal hakkımız olduğu için başvurduk.Ömer Karakeçili partide ihracımın söz konusu olduğunu dile getirmiştir.Bu iddia asılsızdır.Bu konuda Ömer Karakeçili’nin parti işleyişinden ve tüzüğünden haberdar olmadığını ortaya koymaktadır.Ben aday olsam da olmasam da CHP’de bir nefer olarak çalışacağım.”

CHP Şanlıurfa Teşkilatında çeşitli görevler yaptığını ifade eden Yazar, kamuoyunun bu tür haberlere itibar etmemesini istedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.