Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müjdeyi Eğilmez verdi; Şanlıurfa resmen büyükşehir oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müjdeyi Eğilmez verdi; Şanlıurfa resmen büyükşehir oldu

Siyaset

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Cumhurbaşkanımız Büyükşehir yasasını onayladı. Şanlıurfa’mız resmen Büyükşehir oldu” dedi.

Şanlıurfa’nın büyükşehir olacak yasanın Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından onaylanması ile birlikte Şanlıurfa Milletvekilli ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekilleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’yı çok ilgilendiren yasayı sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül onayladı. Çok mutlu olduk. Bakanımız ve Milletvekillerimiz ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Yeni yasanın onaylanması dolayısıyla hem sayın Bakanımız ve de sayın Milletvekillerimiz çok mutlu oldular. Bu yasa Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.

 

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelişi ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 20 ile 30 Aralık arasında Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi açılışlar gerçekleştirecektir. Bundan dolayı ayrıca çok mutluyuz” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.