Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Milletvekili Aday Adayı Tayyar Yetim; Gençlerin sesi olacağım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Milletvekili Aday Adayı Tayyar Yetim; Gençlerin sesi olacağım

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Tayyar Yetim, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olması ile birlikte Türkiye yükselmesine kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Aday Adayı Yetim yaptığı açıklamada, '7 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yaşanan kaos ve belirsizlik ortamı AK Parti iktidarı ile sona erecektir" dedi.

 

Şanlıurfa'ya hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Yetim: "Allah nasip eder ve TBMM'ye gitme imkânı bulursam öncelikle barış ve huzur kenti olan Urfa'nın tüm illere örnek bir barış ve huzur kenti olduğunu kamuoyuna göstereceğim. İnşallah ülkemiz 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin ardından huzur ve barışa kavuşacaktır" diye konuştu.

 

Tarım ve genç nüfusu ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden olan Şanlıurfa'nın sanayileşmesinde çalışmalar yapacağını belirten Yetim: "Yatırımların Şanlıurfa'ya gelmesi için elimden geleni yapacağım. Özelikle gençlerin eğitimi, ve sosyal kültürel anlamda gelişmesine katkı yapmak için gençlerin sesi olmaya çalışacağım" dedi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.