Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MHP'li Ahmet Demir'den olay sözler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MHP'li Ahmet Demir'den olay sözler

Siyaset

Şanlıurfa MHP İl Başkanlık seçimleri öncesi eski MHP İl 2.başkanı İş Adamı Ahmet Demir adaylığını açıklayanları "maşa" olmakla itham etti.

Önümüzdeki Günlerde Yapılacak Olan Şanlıurfa MHP il Kongresinde Adayların Emanetçi olduğunu Söyleyen Ahmet Demir Mevcut Yönetimin İl Teşkilatından elini eteğini Çekmediği sürece Şanlıurfa’da MHP nin bir yerlere geleceğini düşünmediğini söyledi.


Bütün Baskılara Rağmen benim işlerimin yoğunluğundan dolayı Aday olmam söz Konusu oladığını söyleyen Demir, "kimse buradan kendine bir şeyler çıkarmasın Ben Tabanın bir sesi olarak diyorum ki lütfen kimse kimseye emanetçilik yapmasın. Aday olan arkadaşlara’da buradan seslenmek istiyorum Lütfen Kimseye Maşa olmayın Gelin Ülkücü Arkadaşları Toplayın Ortak akılla Emanetçi Olmayan bir aday çıkaralım Şanlıurfa Ülkücü Tabanın Beklenen Özlemine son verelim" dedi.


Milliyetçi Hareket Partisini Dışarıdan Gelen kimselere sığınacak Liman yapmayacağımızı da herkesin Bilmesi’ni istediğini söyleyen Ahmet Demir; "Bu Akşam Ülkücü Arkadaşlara vereceğim yemekte de Bunları Açıklayacağım Alacağımız Karar Doğrultusunda İl Kongresinde Tabanın arzu ettiği Bir liste çıkabilir" dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.