Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Menderes Türel Balıklıgöl'de balıklara yem attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Menderes Türel Balıklıgöl'de balıklara yem attı

Siyaset

Bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şanlıurfa İnanç turizminin merkezi konumunda bulunan Balıklı göl'e geçerek burada balıklara yem attı. dilek tuttu.

Bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şanlıurfa İnanç turizminin merkezi konumunda bulunan Balıklı göl'e geçerek burada balıklara yem attı. dilek tuttu.Türel, yaptığı açıklamada; "Peygamberler ve Evliyalar şehri Şanlıurfa... Her zamanki gibi çok güzelsin " dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menders Türel'i Şanlıurfa'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi, Menderes Türel'le birlikte 2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikim Kampanyası kamsamında Hamarat Eller Sosyal Tesislerinde Ağaç dikimi gerçekleştirdidiler.

Menderes Türel ve beraberindeki heyetini peygamberler şehri Şanlıurfa'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Çiftçi; "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menders Türel, 2 Milyon Ağaç ve Bitki Dikim Kampanyamıza destek vererek Hamarat Eller Sosyal Tesislerimizde Ağaç dikimi gerçekleştirdi. Teşekkür ediyoruz" dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.